Javier Marías reflexiona sobre el món de les idees i la creació literària

Amb motiu de la commemoració dels quaranta anys de vida literària de Javier Marías amb la reedició de la seva primera obra, Los dominios del lobo (1971-2011), avui, 15 de novembre, ha tingut lloc una conversa entre l’escriptor i membre de la Real Academia Española i Jaume Casals i Domingo Ródenas, catedràtic de Filosofia i professor de Literatura Espanyola de la UPF, respectivament. 

L’acte, organitzat per la Facultat d’Humanitats i moderat per Javier Aparicio, professor de Literatura Contemporània i vicedegà de Cultura de la Facultat, ha tingut lloc a l’auditori del campus de la Ciutadella, que s’ha omplert per escoltar l’escriptor.

L’objectiu del col·loqui, transmès en directe per la web de la UPF, ha estat apropar-se al món literari de Javier Marías en relació amb el procés de traducció i posar en relleu la influència del pensament i les idees en la creació de les seves novel·les.

Mireia Trenchs, degana de la Facultat d’Humanitats, ha obert l’acte i seguidament, ha transcorregut el coloqui, que s’ha completat amb diverses preguntes formulades pel públic assistent. L’acte ha conclòs amb una intervenció de Josep Joan Moreso, rector de la UPF.

UPF, 15 de novembre de 2011

Anuncio publicitario